Handitrans

Vragen? Bel ons 03/218 68 23 Spreek in op antw.app., u wordt binnen de 24 u terug gecontacteerd noodnr. 0475 680 995, enkel indien nodig binnen de 24 u.

Luchthavenvervoer

 

 

 

Vervoersdiensten naar de Luchthaven.

Handi - Trans vervoert u graag naar de verschillende luchthaven in binnen- en buiteland aan zeer uitzonderlijke en goedkope tarieven , of het nu de luchthaven van Amsterdam, Parijs of Charleroi is . Geen enkele luchthaven is een brug te ver voor Handi - Trans luchthavenservice.
Het vervoer wordt uitgevoerd met een Hyundai Sonata .

max. 4 personen .*Klik op de afbeelding om deze te vergroten.


Hyundai Sonata Hyundai Sonata

Begeleiding van de passagier(s) door Handi-Trans en wachten op bestemming behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Voor alle info en prijzen bel en spreek uw boodschap in op 03/218 68 23 (voor alles verder dan 24 u in de toekomst). U wordt binnen de 24 u terug gecontacteerd of via info@handi-trans.be of kdegroof@skynet.be 0475/680 995 (voor alles binnen de 24 u). of vraag online uw prijs aan voor luchthavenvervoer naar diverse luchthavens in binnen- en buitenland via ons offerte systeem op deze website of klik op de link voor onze promoprijzen van of naar de luchthaven van Zaventem of op onze link met vaste prijzen voor de meest voorkomende luchthavens in Europa. Voor alle andere luchthavens hanteren wij het zelfde tarief als deze van rolwagen- en personenvervoer.

Nu korting van 10 % voor ALLE luchthavenvervoer en privé vervoer vanaf 100 km vanaf uw vertrekplaats.

PROMOPRIJZEN van of naar Zaventem

Fix Prijzen andere Luchthavens

Prijzen Luchthavenvervoer

Of vraag hier uw offerte aan.