Taxi

Vragen? Bel ons 03/218 68 23 Spreek in op antw.app., u wordt binnen de 24 u terug gecontacteerd noodnr. 0475 680 995, enkel indien nodig binnen de 24 u.

Over Handi - Trans

gehandicapte vervoer antwerpen
Handi - Trans

Handi-Trans is een privé-initiatief, opgericht om aan de steeds groter wordende vraag naar aangepast en flexibel rolwagenvervoer te voldoen. Beschouw het als een extra mogelijkheid, bovenop de bestaande diensten, om rolstoelgebruikers naar hun bestemmingen te brengen. Ook 's nachts, we's en feestdagen. Handi-Trans is een aangepaste vervoersdienst voor rolstoelgebruikers / mindervaliden, luchthavenvervoer en koerierdienst met meer dan 20 jaar ervaring. 24/24 u, 7/7 dagen gans het jaar door, alle bestemmingen in binnen- en buitenland.

Personenvervoer op maat

Ook mogelijk voor mindervaliden zonder rolstoel, bvb. dementen, blinden (ook met geleidehond), tijdelijke blessure, vervoer op regelmatige basis, wij vervoeren u graag naar het ziekenhuis of uw arts... Begeleiding van de passagier door Handi-Trans en wachten op bestemming behoort eveneens tot de mogelijkheden, evenals een boodschappendienst (supermarkt, bank, post,...) en kleine verhuizingen.

Koerier (sprinters)

Heeft u documenten of pakketen welke snel moeten geleverd worden. Dan is dit ook geen probleem voor Handi - Trans. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring - zeer goede kennis steden en wegennet en zeer concurentie√ęle prijzen gaan wij steeds direct over tot levering aan bestemmeling - onze koerierdienst werkt met een zelfwerkend patroon.

Luchthavenvervoer

Personenvervoer naar de verschillende luchthavens in binnen en buitenland.

Vervoer en transport op maat

Speciale verzoeken en opdrachten zijn geen probleem voor Handi - Trans. Deze opdrachten zijn natuurlijk in samenspraak.

Onze Diensten

Handi - Trans biedt verschillende oplossingen met betrekking tot vervoer aan . Van luchthavenvervoer tot rolwagenvervoer.

 

 

Nieuws :

Betaling met bankapps via de smartphone is mogelijk.

Ritten met medische bestemmingen worden door sommige mutualiteiten deels terugbetaald bij voorlegging van onze factuur. Vraag ernaar bij uw mutualiteit.

Wij zijn nu ook Certified Info Ambassador ! Handi - Trans heeft een vorming in klantvriendelijkheid en highlights van de stad gevolgd.

Meer info !