Handitrans

Vragen? Bel ons 03/218 68 23 Spreek in op antw.app., u wordt binnen de 24 u terug gecontacteerd noodnr. 0475 680 995, enkel indien nodig binnen de 24 u.

privevervoer
en
personenvervoer

zakelijkvervoer

 

glaasje op laat je rijden

 

info on the go

 

 

Personenvervoer en privé vervoer.

Handi - Trans brengt u naar uw bestemming in binnen en buitenland. Wij vervoeren iedereen naar ALLE privé- en zakelijke bestemmingen.(ook wanneer u een glaasje op heeft ).
Het is ook mogelijk voor mindervaliden met of zonder rolstoel, bvb. dementen, blinden (ook met geleidehond), tijdelijke blessure.
Wij kunnen ook uw transport verzorgen naar hospitaal of ziekenhuis tijdens uw revalidatie . Begeleiding van de passagier door Handi-Trans en wachten op bestemming behoort eveneens tot de mogelijkheden, evenals een boodschappendienst (supermarkt, bank, post,...) en kleine verhuizingen. 24/24 u, 7/7 dagen gans het jaar door, alle bestemmingen in het binnen en buitenland aan zeer competitieve prijzen .
Nu korting van 10 % voor ALLE personenvervoer en privé vervoer vanaf 100 km vanaf uw vertrekplaats.

Het vervoer wordt uitgevoerd met een luxueuze Hyundai Sonata .

max. 4 personen .

 

*Klik op de afbeelding om deze te vergroten.


VW Caddy MAXI Hyundai Sonata Hyundai Sonata

bejaarden vervoer   blinden vervoer vervoer naar hospitaal of ziekenhuis

 

Voor alle info en prijzen bel en spreek uw boodschap in op 03/218 68 23 (voor alles verder dan 24 u in de toekomst). U wordt binnen de 24 u terug gecontacteerd of via info@handi-trans.be of kdegroof@skynet.be 0475/680 995 (voor alles binnen de 24 u). of vraag online uw prijs aan via ons offerte systeem op deze website .Prijzen Personenvervoer

Of vraag hier uw offerte aan.

 

Info on the go: Personenvervoer, koetsiers en bootjesgidsen met dat tikkeltje extra
Wil jij de Vlaamse Kunststeden beter leren kennen op een originele manier?
Elke Certified Info Ambassador heeft een vorming in klantvriendelijkheid en highlights van de stad gevolgd. Deze local heet u dus met veel plezier welkom in de stad. Vraag ernaar als u in Antwerpen, Brugge, Leuven, Mechelen of Gent een taxi-, koetsrit of boottochtje wil maken.
Een goed adresje voor een lekkere lunch, een tentoonstelling die je echt gezien moet hebben, of gewoon een plekje om heerlijk van het zonnetje te genieten: de Certified Info Ambassadors kennen ze allemaal. En nog beter: ze delen ze gratis en voor niks met je.